Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudimsko – Na vyjížďku na kole asi jen tak nezapomene žena, kterou na silnici třetí třídy mezi obcemi Vížky a Lukavice v pondělí odpoledne...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Vížky/Lukavice/Pardubice – Kraj letos masivně investuje do nejvíce poškozených silnic druhé a třetí třídy. Dočkat by se měl proslavený tankodrom...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 2 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 1 den
Chrudimsko – Na první pohled šílenou nehodu, která se odehrála včera před čtvrt na čtyři odpoledne na silnici I/37 na křižovatce mezi Svídnicí a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Kvůli dobudování obchvatu je uzavřena od minulého pondělí kvůli dopředu ohlašované rekonstrukci, silnice z Chrudimi na Medlešice. To ale...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Řestoky – Dříve by se sem dalo vjet vysokou rychlostí přes hluboké výmoly snad jedině tryskáčem. Od té doby, co se ale opravila silnice přes Tři...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Už jen tento pracovní týden a z Chrudimi se projedete v sobotu večer Čáslavskou po kompletně opravené silnici. Od pondělí tady proto...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Už jen měsíc a půl a měla by začít půlroční oprava silnice a s ní spojená uzavírka. Opravovat se bude tříkilometrový úsek silnice, průtah z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudimsko – ⁠Do 12. 8. trvá příjem nabídek na opravu úseku silnice ze Tří Bubnů k obci Řestoky. Veřejnou zakázku zadala 27. 7. 2020 Správa a údržba...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Lukavice – V rámci pátečního výjezdu na Chrudimsko navštívil hejtman Martin Netolický (ČSSD) obec Lukavice nedaleko Nasavrk. Se starostou...Celý článek »