Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Chrudimští hokejisté se ve středečním domácím utkání proti Nové Pace museli opět obejít bez elitních útočníků Plcha a Dobiáše. Proti...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – Chrudimští hokejisté tentokrát vysoké vedení po dvou odehraných třetinách neztratili a porazili Jaroměř 7:0. V úvodu velmi aktivně hrající...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – Ztratit náskok o sedm branek za dvacet minut, to se v hokeji vidí jen sporadicky. Spíše méně než to. Chrudim to ale „zvládla“, proti...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim - Úvodní příprava na nový ročník krajské hokejové ligy začal pro chrudimský tým úspěšně, domácí výhrou nad Novým Bydžovem! Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim - Čtyři dny před ostrým startem sezóny hostila Chrudim v posledním přípravném utkání hokejisty Náchoda. Utkání ukázalo, že krátce před...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim - Chrudimští hokejisté mají za sebou další porážku v přípravném období, tentokrát doma těsně nestačili na tým z Nového Bydžova. Hokejisté...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Dvůr Králové - Na ledě druholigového HC Rodos sehráli chrudimští hokejisté druhé přípravné utkání. Dvě třetiny drželi s domácími krok, ale třetí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim - Ve čtvrtek 25. července zakončili chrudimští hokejisté letní (suchou) přípravu. Od poloviny května polykali mnohdy nezáviděníhodné dávky...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim - Po nevydařeném vstupu do přípravného období se chrudimští hokejisté rozjeli. Po úvodním zrušeném domácím duelu s Náchodem nyní vyhráli...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim - Byť tomu výsledek nenapovídá, domácí hráči nepředvedli hrstce nejvěrnějších a svým trenérům zrovna podívanou na hru, která by v ostrém...Celý článek »