Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 týdnů 1 den
Chrudim – Nájemní smlouvu na radary a software měřící rychlost v Markovicích podepsalo město Chrudim v hodnotě více než dvou milionů korun (2 032 800...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 20 hodin
Chrudimsko – Postrach všech nepozorných řidičů, kteří často nechávají svoji nohu položenou na plynu více, než je dovolená rychlost, už je nablízku....Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Chrudim – Město Chrudim pomalými krůčky směřuje k tomu, že si nejspíš určí přímo samo, kdo zajistí zrealizování úsekového měření rychlosti v...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 2 hodiny
Chrudim – Radar měl měřit rychlost na sloupu veřejného osvětlení před obchodem v Markovicích, mezi ulicemi Ke Hřišti a Okružní. Jedna z firem, která...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 2 dny
Chrudim – Další z mnoha nápadů veřejnosti podpořených prostřednictvím projektu Tvořím Chrudim se dočká realizace už do konce července! A do dalšího...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Územní plán města Chrudim prozatím nepočítá s ničím, co by bylo zacílené na likvidaci odpadu. Ve hře jsou dotace a celý záměr výstavby...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Ekomonitor zahájil v únoru přípravné práce k hloubkovému vrtu na zelené louce v oblasti průmyslové zóny. Jak hluboký vrt je a zjistilo se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim - Veřejné projednání v průmyslové zóně, kde měla v budoucnu stát kompostárna, vzbudilo mezi přítomnými v září 2020 velké emoce. Vše bude...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – V projektu participativního rozpočtu s názvem Tvořím Chrudim se počítalo se 1299 hlasy. Na prvním místě se umístilo dětské hřiště v...Celý článek »