Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim – Předloni byla dokončena rekonstrukce fasády a ozdobných prvků Muzea, která „hledí“ do Široké ulice. Mnohým Chrudimákům se sice příliš...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Volební rok se ve městě začíná dostávat do obrátek.Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Rekonstrukce vnějšího pláště, střechy a ozdobných prvků části budovy Muzea v loňském roce skončila. U mnohých Chrudimáků vzbudila nemalé...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Rekonstrukce části omítky, oken a sochařských prvků budovy Muzea je u konce. V současné době sice ještě probíhají dokončovací práce na...Celý článek »
vydáno před 7 let 15 týdnů
Chrudim - První etapa rekonstrukce budovy Chrudimské besedy byla největší letošní investicí. Oprava střechy budovy číslo popisné 85 v Široké ulici...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Chrudim - Areál bývalého letního kina je v letních měsících bezpochyby nejvytíženější, proto se radnice rozhodla rozjet další formu zjišťování, co s...Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Chrudim - Čtenářský tip, který přišel do redakce Chrudimských novin, se tentokrát týká domu pod Pardubickou fortnou. Nový majitel se zde totiž...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Radní města se rozhodli odpovědět na petici, kterou zorganizovalo občanské sdružení MaChr - Za Chrudim malebnou, pod níž se mělo podepsat...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 6 hodin
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »