Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Za současný stav nejen hřbitovů si mohou občané sami? Město opravuje, co mu kdo navrhne. Kdo z turistů zavítá na chrudimské...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Chrudim – Bude se přispívat na provoz ubytovny na Všehrdově náměstí pro ty ukrajinské uprchlíky, kterým už nově nebude hrazeno ubytování ze...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Chrudim – Město Chrudim bude od pátku vlastnit podle vyjádření místostarosty Zdeňka Koláře (ANO 2011) novou nemovitost. Ta ale hrozí, že se...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 1 den
Chrudim – Komise pro zahraniční vztahy a cestovní ruch nedoporučuje, aby město Chrudim převzalo od Policie ČR budovu na Všehrdově náměstí. Místo toho...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Den po té, co místostarosta Petr Lichtenberg informoval na tiskové konferenci o příspěvku od Pardubického kraje na pomoc uprchlíkům, město...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Kromě Sporthotelu a hájovny v Městských lesích rozšiřuje město Chrudim nouzové ubytovací kapacity pro ukrajinské uprchlíky o bývalou budovu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudimsko – Chystá se natáčení nového filmu, a to přímo na pietním území Památníku Ležáky, které je vyhlášenou národní kulturní památkou a slouží...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Dnes sice není 27. prosince a Den přípitků, ale je sváteční den a svátky začínají s podzimem i pro všechny vinaře. Patří mezi jejich...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Pardubice – Když dva dělají totéž, není to totéž. Před lety se řešila obdobná situace s obnovou náhrobku, ale tehdy se o celou záležitost nepostaralo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Pardubice – Další skandální ničení historických hrobů možná bude mít pokračování. Město v únoru zadalo objednávku s požadavkem, který se...Celý článek »