Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Přiznáváme se, že ve včerejším článku došlo původně k přehlédnutí a slova tiskového oddělení byla nechtěně omylem vydávána za vyjádření...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Pardubice/Chrudim - Lidovci postaví do čela krajské kandidátky podle očekávání prvního náměstka hejtmana Romana Línka. Dostal k tomu mandát od...Celý článek »
vydáno před 9 let 14 týdnů
Chrudim - Povolební pat, který skončil na pondělním zasedání městského zastupitelstva, se týkal i rady města. Kritika předkládala starostovi Petru...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Osud.cz - Až do nedávné doby platilo, že homeopatii mohou svobodně praktikovat jak lékaři, tak nelékaři, legislativa to nijak neřešila. To už v...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Chrudim - Tak je to přeci jen pravda! Zdejší zastupitel Roman Málek (Koalice pro Chrudim) má nové zaměstnání. Potvrdila se tak upozornění některých...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Pardubice - Poslanec Jiří Junek, zvolený za KDU-ČSL, pozval dopisem všechny poslance zvolené za Pardubický a Královéhradecký kraj na společnou...Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Pardubice - KDU-ČSL před volbami slibovala, že dá zemi zase do pořádku a nabídla proto voličům v Pardubickém kraji kandidátku plnou nových tváří....Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Kladruby nad Labem/Slatiňany -  Policie možná rozšíří seznam obviněných v kauze kladrubského hřebčína. Dost možná se stávající obvinění...Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Pardubice - Lidovci už rozhodli o svých lídrech na kadidátce do mimořádných parlamentních voleb. Potvrdil to krajský šéf KDU-ČSL Radomil Kašpar. Po...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Chrudim - Zdejší senátor Petr Pithart (KDU-ČSL) skončil po třech volebních obdobích ve své funkci a spolu s ním i dalších sedmnáct členů horních...Celý článek »