Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 22 týdny 1 den
Chrudim – Vánoční výzdoba města Chrudim už začala a vánoční strom ze Sobětuch už brzy doplní i první stánek s punčem a svařákem, jak potvrdil...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim – Advent je tady. Ano, je tomu skutečně tak. Začíná období přípravy na milované i nenáviděné Vánoce. Nenechme si proto vzít období čekání,...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Chrudim - Blíží se Vánoce, blíží se svátky klidu a pohody. Předpovědi meteorologů slibují sněhovou nadílku, která by v nejbližších hodinách měla...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 5 dnů
Chrudim – V Divadle Karla Pippicha v Chrudimi se v neděli 28. ledna ve 14.30 a v 17 hodin představí malí i velcí tanečníci a tanečnice z Taneční...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 1 den
Pardubice – Prostor zabere výstava světelných dekorací a město na to dokonce přispěje z veřejných peněz. Na valech pardubického zámku se od...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 2 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) potvrdil, že se letos vánoční trhy po zkušenostech z minulých let přesunou z Klášterních zahrad zpět na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – Město Chrudim přistoupilo k opatření, aby se co možná nejvíce zamezilo šíření viru v situaci, kdy už i laboratoře v libereckém kraji...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Zatímco v jiných státech už od živých vánočních stromků ustupují, z Markovic zamířil před devátou hodinou na voze Technických služeb...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Pardubice – Proč je lepší mít stromek umělý, se přesvědčila rodina z Pardubic a také, že je něco pravdy na tvrzení, že po šestém lednu neodstrojený...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Pardubický kraj – Poklidnou vánoční atmosféru můžete načerpat i jinde než na Pernštýnském náměstí, kde se letos tradiční vánoční trhy konat nebudou....Celý článek »