Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Jízdní řády městské hromadné dopravy nejsou právě ideálně „vyladěné“. Stížnosti na návaznost linek jsou prakticky na denním pořádku....Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim – O tom, že dopravní situace ve městě není úplně optimální, nepochybuje asi nikdo. Chybějící parkovací místa nutí řidiče odstavovat auta, kde...Celý článek »
vydáno před 3 dny 9 hodin
Chrudim – Jak je to ve skutečnosti s nehodovostí v nově měřeném úseku v chrudimské městské části Markovice, mohlo v Markovicích za posledních deset...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Společnost K2 holding developera Milana Kušty v minulosti vykoupila pozemek od města Chrudim. Po letech bude konečně zahájena...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 1 den
Chrudim – Nájemní smlouvu na radary a software měřící rychlost v Markovicích podepsalo město Chrudim v hodnotě více než dvou milionů korun (2 032 800...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 1 den
Chrudimsko – Postrach všech nepozorných řidičů, kteří často nechávají svoji nohu položenou na plynu více, než je dovolená rychlost, už je nablízku....Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 1 den
Chrudim – Město Chrudim pomalými krůčky směřuje k tomu, že si nejspíš určí přímo samo, kdo zajistí zrealizování úsekového měření rychlosti v...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 10 hodin
Chrudim – Radar měl měřit rychlost na sloupu veřejného osvětlení před obchodem v Markovicích, mezi ulicemi Ke Hřišti a Okružní. Jedna z firem, která...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 2 dny
Chrudim – Další z mnoha nápadů veřejnosti podpořených prostřednictvím projektu Tvořím Chrudim se dočká realizace už do konce července! A do dalšího...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Společnost K2 invest dostala od radních žádost provést na městském pozemku tři sondy. Ty ukážou, jak bude třeba plánovaný projekt Rezidence...Celý článek »