Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Praha/Chrudim – Nebývalý zájem turistů z celého světa zaplavil pražskou Malou stranu. V Nerudově a v Mostecké ulici proudí davy...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Začátkem roku 2018, přesně 3. ledna, jsem se vydal vlakem do hlavního města. Byl jsem pozván na vernisáž výstavy Jubilanti Hollaru 2018. Takové...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Hlinsko/Praha - Policii ČR se podařilo po 19 letech vypátrat obraz, jehož současná hodnota se pohybuje kolem osmi miliónů korun. Zmizel přitom z...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Echo24.cz - Praha 8 začne zakazovat pobyt na území městské části lidem, kteří opakovaně páchají přestupky. V první fázi se chce radnice zaměřit na...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Praha - Čtvrtfinálová série začala pro chrudimské futsalisty dobře, po výhře 7:0 se ujali vedení. Ve čtvrtek 10.4. bude ERA-PACK zajíždět na hřiště...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Chrudim - Ve středu přišel nahlásit na zdejší policejní oddělení muž, že mu z jeho účtu zmizelo rovných deset tisíc korun. Předcházela tomu však...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Praha - Po nevydařeném Elite round v srbském Kragujevaci se chrudimští futsalisté vrátili do české nejvyšší soutěže a návrat to byl podařený. Na půdě...Celý článek »
vydáno před 11 let 33 týdny
Praha - Jsou to téměř tři měsíce, kdy si Chrudim odvezla z Vltavína bezbrankovou remízu, díky které si zajistilo MFK výhru v celé soutěži. Nyní se...Celý článek »
vydáno před 11 let 33 týdny
Praha - Přesně tam, kde si MFK Chrudim zajistilo v loňské sezóně bezbrankovou remízou vítězství v celé České fotbalové lize, začíná její pouť znovu...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Praha – Velký futsalový zážitek se odehrál ve Vršovicích, kam dorazil Era-Pack Chrudim k druhému finálovému duelu a nakonec se musela před místními...Celý článek »