Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Zastávky MHD nepatří většinou mezi stavby, které by vynikaly nějakou zvláštní nápaditostí. Jde o účelové stavby, u nichž architektura...Celý článek »
vydáno před 1 den 17 hodin
Chrudim - Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Běží třicetidenní lhůta pro vznesení námitek proti umístění zákazových značek ve směru jízdy od křižovatky při restauraci u kapličky až ke...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Stává se to i v "lepších" městech než je Chrudim. Známý je případ z Prahy, kdy nejmenovaná demoliční firma dokonce omylem kvůli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Začala další demolice, která změní ráz města. Areál bývalých sladoven je nevyužit už dvacet let, kdy zde skončila výroba francouzské...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudimsko/Orel – Zastávka U Stadionu se prověřuje. Realizaci v Orli brzdí finance. V letošním roce měla začít Správa železnic stavět a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Dětských hřišť je dost a jeden skatepark na druhém konci města vystačí? Ředitel Sportovních areálů města Chrudim si dal na rozmyšlenou, co...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) v souvislosti s probíhající uzavírkou na kruhovém objezdu na Bídě, kde aktuálně stále nemůžete odbočit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Pardubice – Obdivovali ji všichni, kdo měli cit pro technické stavby. V tichosti naštěstí včera nepadl k zemi nejstarší železobetonový věžový vodojem...Celý článek »