Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 týdnů 14 hodin
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Bydlet v centru města se zdá být lukrativní a exkluzivní možností. Takový „rezident“ se může pochlubit adresou s historickou stopou. Může...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Jak vyřešit parkování v centru města přemýšlí nejen celá řada politiků – ti, pohříchu, prozatím dokonale impotentně, tak třeba i úředníci a...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim – O parkování na Tyršově náměstí, Moravově zahradě a také v Opletalově ulici bylo napsáno a řečeno již mnoho. Dokud na tomto místě radnice...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Nejčernější obavy řidičů a obyvatel centra města se brzy naplní. Radnice totiž připravuje zbrusu novou vyhlášku, která by od začátku...Celý článek »
vydáno před 6 let 16 týdnů
Chrudim – Změn v placení parkovného si všiml každý. V současné době lze již využít platební kartu, SMS zprávu nebo staré a osvědčené mince. Cena za...Celý článek »
vydáno před 6 let 30 týdnů
Chrudim – Radnici opět dochází trpělivost s neukázněnými řidiči. Parkují, kde nemají a následně jejich prohřešky zbytečně zaměstnávají městkou...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Od prvního září se řidiči parkující na některém z místních placených parkovišť musí připravit na změnu. Pro někoho příjemnou, pro jiného...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim – Řešení dopravní situace v centru města neleží v žaludku jen čtenářům Chrudimských novin, kteří z článku na toto téma udělali jeden z...Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Po přečtení článku o možném  návratu aut na Resselovo náměstí,  jsem po ránu urychleně sedl na kolo a vyrazil do centra...Celý článek »