Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 26 týdnů 3 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Na první pohled šílenou nehodu, která se odehrála včera před čtvrt na čtyři odpoledne na silnici I/37 na křižovatce mezi Svídnicí a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudimsko – Na vyjížďku na kole asi jen tak nezapomene žena, kterou na silnici třetí třídy mezi obcemi Vížky a Lukavice v pondělí odpoledne...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim/Medlešice – Vybudování kanalizace je běh na dlouhou trať. A nastávají také otázky, které řeší asi každý občan obce, kde se plánuje vybudovat...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Pardubický kraj – V rámci rozvoje infrastruktury v oblasti vodního hospodářství bylo ve druhém kole schvalování dotací rozděleno přes 20 milionů...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Pod záštitou Vojenského historického ústavu v Praze (VHU Praha) vzniklo další Posádkové muzeum, zaměřené tentokrát na 43. výsadkový pluk v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
ČR/Praha/Pardubice – Od 12. října panuje zákaz na dva týdny navštěvovat veškeré kulturní instituce a památky. Ty jsou pro veřejnost uzavřeny...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubický kraj – Od 1. září platí v kraji až do odvolání každý čtvrtek volný vstup do vybraných muzeí a galerie pro školáky do 15 let a studenty do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Nasavrky –⁠ Víte, jakou historii má za sebou keltský skanzen v Nasavrkách a co za problémy momentálně řeší? Je pravda, že se někteří...Celý článek »