Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 19 hodin
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 3 dny
Chrudim – Ačkoliv se už dlouhé roky mluví o tom, že by na Moravově zahradě mohl v budoucnu vzniknout patrový parkovací dům, pokračuje se zde ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Oproti rozhodnutí z minulého zasedání zastupitelstva se město nově rozhodlo, že vykoupí pozemky kvůli příjezdu na Moravovu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Aby se mohl postavit parkovací dům s napojením do Rubešovy ulice, musely by se vykoupit pozemky. Tento krok ale svým rozhodnutím už ze...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Až do 21. srpna letošního roku bude chrudimská firma Geogard pracovat na úpravách parkoviště za sportovní halou ve Sladkovského ulici. Jako...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – O možné stavbě parkovacího domu v lokalitě „Moravova zahrada“ a skandálním jednání bývalého vedení města Chrudimské noviny již informovaly...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Parkování ve městě je nekonečným příběhem, v němž jen těžko případný zájemce najde absolutního vítěze. Vyřešit situaci, v níž na jedné...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Začíná se to stávat pravidlem. Ať už městští zastupitelé projednávají 30 nebo jen 16 bodů, trvá jim schůze dlouhé hodiny. V pondělí 17....Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Čas od času dorazí na radnici žádost od některého z občanů, jejímž předmětem je prodej pozemku ve vlastnictví města. Nejčastěji se jedná o...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Péče o městskou zeleň je mnohdy nevděčným úkolem. Ten, kdo má tento rezort na starosti, často naráží na rozdílné postoje obyvatel. Někomu...Celý článek »