Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Jak se nařízené omezení pohybu protahuje, nemá stále větší množství lidí doma stání. Filmy, hry a knihy zkrátka volný čas zdaleka nevyplní...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Leden nám končí a víkend slibuje lehké oteplení. Sníh se také sype, zima zkrátka pokračuje svým naprosto standardním způsobem. Co dělat v...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim – Vítejte v novém roce, milí čtenáři těchto tipů. Mnozí z nás vybírají své dovolené spolu s dětmi, které mají prázdniny, respektive...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Brzy tomu budou dva roky. Začátkem února 2016 se při venčení ve Slavické oboře rozhodl prodloužit si vycházku Českoslovský vlčák Tino. Do...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - „Tino se stále nenašel,“ tuto smutnou informaci přinesl letáček, který skončil v úterý 26. dubna ve schránkách většiny obyvatel města....Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim - Jak už Chrudimské noviny informovaly, v okolí města se před 14 dny ztratil československý vlčák, jehož se majitelé snaží do dnešního dne...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Konec dubna je tu a s ním pálení čarodějnic, tajemná Filipojakubská noc a také svátek lásky i práce. Na něj si sice ještě týden...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Chrudim - Roztomilé zajíčky a kuřátka bychom mohli doslova přehazovat vidlemi, jak zpívá Ivan Mládek ve své vypečené písni „Jaro“, a proutky na vrbě...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Nasavrky - Slavická obora se zmenšila. Část, která byla vyhrazena jen pro chov muflonů, totiž svou funkci ztratí. Provozovatel, kterými jsou Lesy...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Chrudim - První skutečně jarní víkend je před námi. Protože má být opravdu teplo, rozhodně nedoporučuji sedět doma a dívat se do truhlíku na kytičky...Celý článek »