Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Protestovat proti současnému marasmu se dá různými způsoby. Není to tak dávno, co neznámý „výtečník“ svůj názor na vládní opatření a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – Přestože situace není růžová, přeci jen lze již nyní zahlédnout světlo na konci tunelu. Řeč je samozřejmě o pandemii čínské chřipky, která...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Nejnovější vládní omezení, která vstoupila v pondělí 1. března v platnost, atakují podle některých další metu stupidity, absurdity a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Pardubice – Bezpečnostní rada Pardubického kraje projednala na základě žádosti Nemocnice Pardubického kraje a. s. aktuální situaci v nemocnicích...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – O tom, že coronavirus stále úřaduje a proočkovat populaci se nedaří, není sporu. Prosakují informace, v nichž se objevují jména známých...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Mnozí věří, že se nemoc COVID-19 podaří zkrotit očkováním, které u očkovaného sice nezpůsobí, že nebude přenašečem, ale přinese mu pouze...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Od středy 16. prosince 2020 do pátku 15. ledna 2021 nabídnou odběrová místa Nemocnice Pardubického kraje bezplatné...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Předpovědi alarmistů, mezi nimiž přední místo zaujímá parazitolog s vizáží „otce“ ze seriálu „Třicet případů majora Zemana“ se sice neplní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Akce „Ukliďme svět“ měla v minulých letech i milou místní variantu. Parta dobrovolníků procházela město, sbírala nepořádek a ve spolupráci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Čínská chřipka, zdá se, ustupuje. Počet prokazatelně nakažených klesá. Jaké jsou však skutečné počty, neví nikdo a i odhady se mohou...Celý článek »