Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Tisíce hovorů po telefonu s potřebnými v době nouzového stavu absolvovali dobrovolníci oblastního spolku Českého červeného...Celý článek »
vydáno před 3 roky 50 týdnů
Chrudim – Není sporu, kdo patří mezi skupinu, kterou nákaza coronavirem nejvíce ohrožuje na životě. Jde o seniory. Právě lidé dříve narození navíc...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 dnů
Chrudim – Město ve spolupráci s Českým červeným křížem spustilo objednávky roušek pro seniory a telefonní linky kolabovaly. Operátoři nestíhali...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Pardubický kraj – Policisté ve spolupráci s probační a mediační službou si chtějí připonenout Evropský den obětí trestných činů. V pravé poledne...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Slatiňany – Měli úspěšnou firmu na oblečení, ale bydleli jen dvacet kilometrů od vybombardovaného Kyjeva. Jejich domov, na  který měli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Pardubický kraj – Dnes se v prostorách krajského úřadu na Komenského náměstí v Pardubicích, v sále Jana Kašpara, kde bylo očkovací...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Oslovili jsme starostu Františka Pilného (ANO 2011) s žádostí o aktuální informace, jak se město plánuje postarat o ukrajinské uprchlíky...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Po výzvě hejtmana Martina Netolického (ČSSD) o připojení měst a obcí k iniciativě co nejdříve vybrat vhodné prostory pro ubytování prvních...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – Ničivé tornádo ovlivnilo i realizaci úspěšného projektu letošní Burzy filantropie, který podpořilo i město Chrudim a zapojila se do něj i...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Protestovat proti současnému marasmu se dá různými způsoby. Není to tak dávno, co neznámý „výtečník“ svůj názor na vládní opatření a...Celý článek »