Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 19 týdnů
Krouna - Lupič s kuklou na hlavě a s nožem v ruce přepadl v pět hodin odpoledne zdejší benzinku. Po obsluze požadoval všechny...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 1 den
Chrudimsko – První loupečné přepadení na benzínové pumpě se stalo ve Skutči a druhé v Chrudimi.  Souhrou několika shodujících se indicií došli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudimsko – Ve čtvrtek večer bylo na čerpací stanici Indikon nedaleko Seče, u obce Bojanov, v části Kovářov, slyšet při výjezdu na Hrbokov výstřel....Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrast – Benzinka láká k zastavení tím nejkrásnějším výhledem na západ slunce v celém širokém okolí, a proto je právem vyhledávaným místem setkání...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 den
Chrudim – Místním kriminalistům se podařilo rozkrýt loupežné přepadení provozovny v Heřmanově Městci a sérii dalších šestnácti majetkových...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim/Rozhovice – Někdo před Vánoci shání peníze půjčkou od banky, jiný spoléhá na prémie v zaměstnaní, další neváhá a vybere benzínovou pumpu. Té...Celý článek »
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim – Věšet bulíky na nos policistům a pojišťovákům se v lednu tohoto roku rozhodl sedmadvacetiletý výtečník. Vymyslel si přepadení na...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Středeční služba městských strážníků sice nebyla tak napínavá a plná akce, jako státních policistů, kteří chytili dva zloděje takřka přímo...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Skuteč - Krátce po deváté hodině ranní došlo na Palackého náměstí k loupežnému přepadení. Lupič srazil k zemi 85letou a následně jí z ...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Rozhovice - K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí kolem poledne na rovném úseku směrem na Heřmanův Městec. Čelně se zde střetlo...Celý článek »