Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Akce „Ukliďme svět“ měla v minulých letech i milou místní variantu. Parta dobrovolníků procházela město, sbírala nepořádek a ve spolupráci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Jak se situace související s údajnou další vlnou „pandemie“ coronaviru zahušťuje, přicházejí i krajští hygienici s dalšími nařízeními a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Počty nakažených coronavirem doslova raketově rostou a lidé diskutují, zda vláda něco nezanedbala. Následky sice nejsou tak tragické, jak...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Praha/Chrudim – Na základě datových podkladů o vývoji epidemie covid-19 a doporučení epidemiologů dochází od soboty 25. července k zavedení...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – V jednu chvíli se zdálo, že pandemie coronaviru je na ústupu. Také vláda postupně začala uvolňovat restrikce, lidem se otevřela většina...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Po několika měsících omezení konečně nastává den, kdy se většina obyvatel České Republiky, Chrudim nevyjímaje, může legálně svobodně...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim/Pardubice – Jedním z příkladů firem, které pomáhají v boji se stávající koronavirovou pandemií, je společnost EVONA. Ta se zapojila do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 52 týdny
Chrudim/Pardubice – Přílety letadel z Číny se zdravotnickým materiálem vzbuzují velké emoce. Někteří k nim vzhlížejí s nadějí, přestože kvalita...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 dny
Chrudim – Zdálo by se, že v souvislosti s údajnou pandemií coronaviru mají strážníci městské policie podstatně méně práce. Lidé sedí doma, hospody...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 dny
Pardubice – Krajský zásobovací štáb v úterý ráno řešil distribuci dalších ochranných pomůcek do regionu. Kromě velkých centrálních zásilek...Celý článek »