Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Slatiňany – Místní vánoční jarmark se uskuteční v sobotu 10. prosince od 10 do 17 hodin v okolí kostela sv. Martina. Přijďte se naladit do vánoční...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Slatiňany - V neděli 5. října ve 14 hodin se koná v muzeu Švýcárna přednáška Lenky Gotthardové na téma rekonstrukce známého hřebčína v...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Slatiňany - Už od dubnových víkendů se návštěvníkům opět otevřou brány Muzea Švýcárna. Přes zimní období je muzeum sice zavřené, ale jeho...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Slatiňany - Po třiceti letech se vrací do města pupulární seriál České televize, v němž si vedle známých herců zahrála i řada tehdejších...Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Slatiňany - Součástí expozice interaktivního muzea ve Švýcárně se stal obří plyšový kůň, se kterým chtějí Slatiňany získat zápis do české knihy...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Slatiňany - Lesy ČR zahájí v nejbližších dnech rekonstrukci historického objektu bývalé protipožární hlásky v turisty velmi vyhledávané...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Slatiňany - Přestože je objekt historické Švýcárny s pomocí evropských peněz opraven a od začátku prázdnin tady provozuje město Muzeum...Celý článek »
vydáno před 11 let 37 týdnů
Slatiňany - V sobotu po 14. hodině přijali strážníci oznámení o špatném parkování aut v místní Kaštance. Výsledkem bylo 12 pokut a 27 výzev...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Slatiňany - Místní občan upozornil v úterý odpoledne strážníky na odstavená auta blokující bezpečný průjezd ostatních řidičů v Kaštance směrem k...Celý článek »
vydáno před 11 let 39 týdnů
Slatiňany - Unikátní historická památka, takzvaná Švýcárna poblíž Kočičího hrádku ve Slatiňanech, získala za pomoci evropských dotací staronový kabát...Celý článek »