Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Nic netrvá na tomto světě věčně. Dokonce ani ředitelé a vedoucí činitelé v politice nemají své místo jisté na věky, přestože mnozí by si to...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – V prostorách u Městského parku má vzniknout grafická dílna, kde by mohli rozvíjet svoje výtvarné dovednosti zájemci všech věkových...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Svůj vánoční program představí ve středu 18. prosince v 18 hodin žáci Základní umělecké školy v Chrudimi. Koncert pod taktovkou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Myslím si, že na všech úrovních politiky je kandidatura, či jiná podpora ANO zdrojem politické moci Andreje Babiše, proti jehož činům Milion chvilek...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim - Dětské pěvecké sbory ZUŠ Chrudim (Květinky a Fiori Cantanti) zaznamenaly v letošním roce velké úspěchy. Již v měsíci květnu se s ...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Někteří členové komisí rady města evidentně tápou, proč vlastně zasedají v těchto poradních orgánech zdejších politiků. Na svém premiérovém...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Po letech rozpačitého přešlapování se při letošním udílení prestižního ocenění „Osobnost města Chrudim“ dočkají většinou žijící lidé. Tři...Celý článek »