Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Málokdy se nová výstavba setká se souhlasem starousedlíků. Prakticky nikdo nechce měnit zažité zvyklosti, mít „za humny“ další budovy,...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Záměr města kooperovat v Topolské ulici s některým ze soukromých developerů při výstavbě nové budovy, kde by výměnou za zdejší pozemky...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 2 dny
Chrudim – Minulý týden prováděcí firma Viktorstav dokončila podle zadávacího výkresu plochou střechu nové pobočky knihovny v Topolské ulici a ihned...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 6 dnů
Chrudim – Po středečním kontrolním dnu se na střeše knihovny konečně objevil porost. Autentická fotka na internetu ihned vyvolala nejrůznější reakce...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 2 dny
Chrudim – Na všech dostupných vizualizacích je vidět exteriér i interiér knihovny, na co se ale budou dívat z okna obyvatelé přilehlého paneláku...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Stavitel nové knihovny v Topolské ulici  přišel pro město Chrudim s výhodnou nabídkou. Postaví knihovnu z technologicky lepšího...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Chrudim – Tak už je to tady! Stavební práce na dlouho očekávaném projektu už se začínají pomalu rozjíždět.  Celý tento prostor se promění ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Ve středu prvního února vypíše město veřejnou zakázku na výstavbu knihovny v Topolské ulici, jejíž součástí bude i komunitní centrum a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Od úterý začíná každoroční Týden knihoven, během kterého se konají nejrůznější zajímavé akce a setkání. Všechny proběhnou, jen se u toho...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Budou mít veřejná projednávání projektů chystaných městem vůbec někdy konce? Tato otázka se nabízí, když si aktivní občan přečte nejnovější...Celý článek »