Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Třemošnice/Podhrádí – Ani pokud máte rádi Rollling Stones a jen tak vás něco neodradí, Hedvíkovské rokli se od pondělí 4. října raději vyhněte. Mohlo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Celá země se probírá z covidového oparu, snad za to může očkování, snad, a to spíše, celková promořenost společnosti. Kultura, sport a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Loučky – Tragicky dopadl požár roubené chalupy pár kilometrů od Lukavice. Od nezabezpečených kamen došlo k zahoření podlahy a stropu. Oheň a dým...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Třemošnice/Podhrádí – Vzdušnou čarou 15 kilometrů jihozápadně od města Chrudim se nachází zřícenina hradu Lichnice (Lichtenburk). V...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Další říjnový víkend je za dveřmi a slibuje lehký závan léta. Teploty prý budou atakovat dvacítku, ideální čas k výletům do přírody a sběru...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim – Začíná srpen, poslední měsíc prázdnin a letních radovánek. Víkend, po keltském fesťáku, jenž se před týdnem dostal na svůj vrchol, slibuje...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim – Tipy minulý týden absentovaly, protože jejich autor doháněl spánkový deficit. Nevznikl proto, že by snad nadmíru požil. Vznikl proto, že se...Celý článek »
vydáno před 5 let 34 týdny
Chrudim – Vedra nám prý skončila, těšit se můžeme na příjemné teploty kolem dvacítky a také sem tam nějaký ten deštík. Po letním půstu, kdy vysušená...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Není asi žádným překvapením, že většina dětských dnů má své termíny konání stanoveny na tento víkend. Ratolesti slavily, snad ten zbývající...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Chrudim - Přívalové deště naše vysychající podzemní zdroje vody sice příliš nespasí, ale ovocné stromy a také ulice města si v úlevě oddechnou. Vedra...Celý článek »