Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Černé skládky na území města vznikaly, vznikají a podle všeho vznikat i budou. Přestože je Chrudimákům k dispozici sběrný dvůr a bezpočet...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 5 dnů
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 5 dnů
Chrudim/Topol – Nejnovější návrh komise životního prostředí se bude realizovat napřesrok, ale starosta František Pilný (ANO 2011) už teď ví, jak by...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 23 hodiny
Chrudim – Městská policie dostala hlášení o poškozených stromcích a kůlech na cyklostezce už v neděli ráno 24. září. Případem se ale od té doby dál...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
V sobotu 25.9. se lovil Mazánek. Menší z rybníku v Kunčí. Výlov rybníku je pro rybáře svátkem, na který se těší dlouhou dobu. Zhruba týden se rybník...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Symbolické předání nově obnoveného rybníka se v pondělí po 122 dnech střídavé práce a nutných technologických přestávkách událo v místní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrudim – Na rybníku ve Vlčnově, kde se 12. března začalo s revitalizací, prý stojí práce. Prostoje, které by se mohly zdát některým škarohlídům...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim/Vlčnov – V pátek 12. března byla zahájena revitalizace návesního rybníka ve Vlčnově. Do výběrového řízení se přihlásilo celkem 12 firem...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim/Vlčnov – Od října roku 2018 se chystala projektová dokumentace k revitalizaci rybníka, následovaly dva dodatky a zatím to ale vypadá na další...Celý článek »