Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 43 týdny 5 dnů
Třemošnice/Hrad Lichnice - Šermířské vystoupení na hradě Lichnici začíná v 11 hodin v sobotu 3. června, od 13.30 a 16 hodin budou dobové...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Lichnice – V sobotu 6. srpna můžete svůj výletní den nasměrovat k dominantě kraje Železných hor – na hrad Lichnici. Na nádvoří bude probíhat od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Třemošnice – Na Velký pátek 15. dubna se od 14 hodin na hradě Lichnici koná velikonočně zaměřené odpoledne. Jelikož tento den byste podle starého...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Lichnice – Zřícenina hradu se stane ve dnech 21. a 22. srpna kulisou pro historické vystoupení šermířů v podání skupiny Mladí šermíři. Program začíná...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Třemošnice – V areálu zříceniny hradu Lichnice je na sobotu 12. června od 14 hodin připraven program plný bylinek. Město Třemošnice se snaží...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Třemošnice – V sobotu 6. června se na zřícenině hradu Lichnice koná praktická přednáška na téma bylinky rostoucí v blízkém okolí. Začátek...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Třemošnice/Seč – Naše rekreační destinace zažijí o prvním únorovém víkendu 1. a 2. února oživení. Zimní dny a s nimi hlavně mrazivou vodu si...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Lichnice - Přírodní areál zříceniny hradu Lichnice bývá vyhledáván turisty při plánování pěších výletů s pohledem na Železné hory. Letní nabidka...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Třemošnice - Se skupinou historického šermu,  která si říká Páni z Lichtenburka,  se v sobotu 25. a v neděli 26. srpna...Celý článek »
vydáno před 5 let 35 týdnů
Třemošnice - Nejen krásné panorama Železných hor a unikátní prostředí hradu Lichnice láká k návštěvě v každém ročním období. Léto dává...Celý článek »