Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 34 týdny
Chrudim – Prázdniny jsou v polovině. Děti si to nejspíše moc neuvědomují, protože vlastně většinu roku byly doma, rodiče však jistě ano. Někteří se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudim – Prázdniny jsou tu. Opět. Dětem se otevírají dva měsíce letního lenošení, pokud ministerský předseda Babiš znovu nenažene školáky ze škamen...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Heřmanův Městec – Letní kino v autokempinku Konopáč pořádá 14. srpna ve 20 hodin diashow z plavby kolem světa mořeplavce Martina Dolečka....Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Heřmanův Městec - V areálu rekreačního centra Konopáč se ve dnech 19. až 20. září koná již 19. ročník Babího léta na Železných horách. Prodejní...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Chrudim - Červenec se překulil ke svému závěru a prázdniny jsou téměř v půlce. Všem, kdo mi snad záviděli dovolenou, svěřím sladké tajemství....Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Heřmanův Městec/Konopáč - Pracovník Záchranné stanice Pasíčka objevil a odchytil v areálu místního autokempu divokou kachnu s propíchnutým krkem...Celý článek »
vydáno před 10 let 34 týdny
Konopáč/Seč/Mělice - Kvalita vody v přírodních koupalištích se v posledních dnech výrazně zhoršila. Vyplývá to ze zprávy chrudimské pobočky krajské...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Seč/Konopáč/Mělice - Většina přírodních koupališť na Chrudimsku a Pardubicku je i přes úmorná vedra stále vhodná ke koupání. Například v Sečské...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Heřmanův Městec/Chrudim - Dopravní inspektorát v Chrudimi sdělil 29letému muži podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za...Celý článek »
vydáno před 11 let 33 týdny
Chrudim - V rámci Rok sportu 2012 jsou pro chrudimské sportovně založené osoby připraveny tradiční sportovní středy. Nyní je na programu další méně...Celý článek »