Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim/Pardubice – Odnese nelegální billboardy dříve vítr, čert, nebo je sundají silničáři? Některým místním už nad tím zůstává rozum stát...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudim – Někdo vidí v trávníku jen džungli krvelačných klíšťat, další jen dělá „svoji práci“, a když má sekat, plní příkazy. Věčné handrkování,...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Pardubice/Chrudim - Během posledního dne roku 2015 zaznamenali policisté v Pardubickém kraji výrazný pokles telefonátů na linku 158 ve srovnání...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Pardubice - Radnice uvolnila sprejerům legální plochu pro graffiti. Od října je novými malbami vyzdobena část zdí v podchodu pod železničním...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Pardubice/Chrudim - Příliš dlouho se ze svého lupu neradoval zloděj, který se vloupal do kanceláří v krajském městě a také v Chrudimi. Peníze,...Celý článek »
vydáno před 11 let 29 týdnů
Chrudim - Další kolo má za sebou také Krajský přebor a I.A třída mužů. V obou soutěžích má Městský fotbalový klub své zastoupení a vybojoval zde...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Do pověření starosty Františka Pilného (ANO 2011) spadá mimo jiné také chrudimský odbor kultury. Zeptali jsme se ho proto, jestli sám...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 1 den
Chrudim – Nápad s legalizací plochy na chrudimském skateparku pro graffiti se zatím moc dobře kvůli vandalům neosvědčil. Někteří to pojali jako...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 6 dnů
Od té doby, co je na skateparku povoleno za určitých pravidel dle provozního řádu přesně řečeno „malování“, tak se tu rozmohl nešvar, se kterým...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »