Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – V sobotu 10. září můžete po celý den navštěvovat místní památky. Na některá místa se běžně nepodíváte, a tak využijte tuto jedinečnou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudimsko-Hlinecko – Zatímco modernizovaná silnice mezi Vršovem a Trhovou Kamenicí je již od října průjezdná, za necelý měsíc se budou moci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – V sobotu 19. září si opět po roce můžete projít chrudimské památky a připomenout si důležité události naší historie. Dveře mají otevřená...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Další květnový víkend je tu a s ním i typické počasí, jež s sebou většinou přináší svatý Medard. Mělo by tedy pršet, žádné velké teplo...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim - Nenechte si v sobotu 7. září ujít současné chrudimské výstavy i stálé expozice. V rámci Dne otevřených dveří budou k zhlédnutí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Pardubice - Jedním z důležitých krajských projektů v oblasti silniční infrastruktury je modernizace silnice z Třemošnice do Trhové...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Nadcházející víkend, páteční večer především, patří akci „Noc kostelů“. Tento projekt pochází původně z „kuchyně“ protestantů, kterým měl...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Trhová Kamenice - Lyžujete rádi? A chcete se zúčastnit pravých závodů ve slalomu? Příští víkend máte šanci! Skiareál Hluboká připravil pro děti a...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim – V neděli začne konečně skutečný, astronomický podzim. Nastává totiž podzimní rovnodennost. O 23. září se proto budou dny už jen zkracovat a...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim – Vedra stále nekončí. Snad jen noc přináší trošku osvěžení, může-li si nebohý spáč dovolit luxus otevřeného okna. Trávit čas někde u vodní...Celý článek »