Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 28 týdnů 52 min
Choltice – V areálu zámku se v sobotu 16. září od 14 hodin konají Burčákové slavnosti. V nabídce budou tradiční ochutnávky burčáku od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Choltice – Ve středu 28. září se koná v areálu choltického zámku tradiční jarmark regionálních producentů nejen z Železných hor s bohatým...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Choltice - Zámek Choltice je místem, kde se pořádá tradiční akce zaměřená na regionální výrobce a prodejce, připomíná se historie Choltic a vše...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Choltice – Letošní program Choltických pivních slavností začíná v sobotu 22. srpna od 12.30 hodin. Na nádvoří zámku a v zámecké zahradě najdete...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Choltice – V úterý 16. června se koná ve venkovních prostorách Zámecké restaurace v Cholticích akce zaměřená na spojení turistiky s osvětou...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Choltice - Den české státnosti v pátek 28. září můžete oslavit na zámku. Choltické podzimní slavnosti aneb Návrat ke kořenům je slavnost, která...Celý článek »
vydáno před 9 let 36 týdnů
Choltice - Pod platany v  zámeckém parku si 19. července v 9.30 až 17 hodin připomenete události, které ovlivnily nejen choltický zámek,...Celý článek »
vydáno před 10 let 29 týdnů
Choltice - V sobotu 7. září ožije zdejší zámek a jeho okolí prvním ročníkem benefičního festivalu Choltický deštník. Kromě mnoha hudebních...Celý článek »
vydáno před 10 let 34 týdny
Choltice - Polní vojenské ležení z období sedmileté války bude v areálu choltického zámku připraveno v sobotu 3. srpna od 9 do 17 hodin. Kromě...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Choltice - V nejcennější součásti zámku v Cholticích, v kapli svatého Romedia, budou znít v sobotu 23. června od 10. hodin zpěvy...Celý článek »