Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Slatiňany – V pátek 23. října bylo oficiálně vyhlášeno pátrání po pohřešované šedesátileté ženě, učitelce slatiňanské mateřské školky,...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 23 hodiny
Pardubicko – Pardubičtí policisté aktuálně pátrají v Pardubicích po 91leté seniorce. Pokud jste ženu viděli, nebo máte informace o jejím...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 2 dny
Chrudimsko – Policisté na Chrudimsku pátrají po 45leté ženě. Pokud je odkaz neaktivní, osoba byla vypátrána. Naposledy byla žena...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 6 dnů
Chrudim – Policie České republiky pátrala po pohřešované ženě, která je úspěšnou chrudimskou kadeřnicí a vizážistkou. Podle některých...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Pardubice – Podle informací od policie se žena ztratila v pondělí, kdy byla naposledy viděna kolem 18. hodiny, a mohla být ohrožena na životě....Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Chrudim - Plánovaná rekonstrukce Lázeňská ulice se blíží a Stavební odbor MěÚ Chrudim vydal veřejnou vyhlášku, v níž zveřejnil i budoucí podobu ulice...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Chrudim - Ve večerních hodinách, přesněji před půl jedenáctou bylo v Královehradeckém kraji nahlášeno na linku 158 pohřešování 50leté ženy, o...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Nasavrky/Práčov/Libáň - V úterý před 19. hodinou nahlásila na policii 41letá žena, že pohřešuje svou kamarádku, se kterou se vydala do Slavické...Celý článek »
vydáno před 11 let 33 týdny
Chrudim - V neděli před 20. hodinou požádalo pardubické policejní operační středisko chrudimské strážníky o spolupráci při pátrání po...Celý článek »