Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Na valnou hromadu společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, která se bude konat na jaře, nejpozději v červnu, vyšle zastupitelstvo pokaždé...Celý článek »
vydáno před 2 roky 34 týdny
Chrudim – Podle všeho autor článku o Pirátech, kteří vlastně nic nedělají a berou za to štědré kapesné, nebyl k těmto nadějným, mladým politikům...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – O tom, že nové koště dobře mete a sny nových uživatelů nejvyšších politických funkcí mívají krátkého trvání, není sporu. Minulá radniční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim/Pardubický kraj – Volby do krajských zastupitelstev jsou pro tento rok minulostí. Není žádným tajemstvím a nejspíše ani překvapením, že...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Pardubice – Piráti v Pardubickém kraji schválili v srpnovém hlasování  krajského fóra povolební strategii, která stanovuje postup v rámci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Vedení místního sdružení pirátské strany zažívá opět další veletoče. Poté, co na pozici předsedy rezignoval před rokem místostarosta Pavel...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – Lídrem Pirátů pro blížící se krajské volby, a tím i vyzyvatelem Martina Netolického (ČSSD) v boji o křeslo hejtmana, je Chrudimák Daniel...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Burza podnikatelů, kterou koncem ledna iniciovali místní Piráti zastoupení předsedou komise pro hospodářský rozvoj Danielem Lebduškou, se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Dokončení druhé části obchvatu očekávají mnozí obyvatelé města i okolních obcí s velkými nadějemi. Doprava, která v současné době zatěžuje...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Zajímavý, leč předpokládaný problém „nakousli“ na svém pondělním jednání městští zastupitelé. Chrudimské noviny na něj již několikrát...Celý článek »