Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 27 týdnů 13 hodin
Pardubice – Prostor zabere výstava světelných dekorací a město na to dokonce přispěje z veřejných peněz. Na valech pardubického zámku se od...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 1 den
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) potvrdil, že se letos vánoční trhy po zkušenostech z minulých let přesunou z Klášterních zahrad zpět na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – O vánoční atmosféru Chrudimáci nepřijdou. Kvůli vládním opatřením se sice zrušily vánoční trhy, město Chrudim však stánky s rozestupy...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Rosice u Chrasti – Na státní svátek se karta otočila. Velké obchodní řetězce musely mít zavřeno a trhovci tak měli konečně výhodu. Možná proto se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Druhá neděle adventní zapaluje druhou svíčku na věnci, který si jistě každá šikovná hospodyňka vyrobila sama. Svíčka je to betlémská a...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Blíží se Vánoce, blíží se svátky klidu a pohody. Předpovědi meteorologů slibují sněhovou nadílku, která by v nejbližších hodinách měla...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Chrudimská beseda zveřejnila seznam dnů, kdy se budou konat v roce 2024 tradiční trhy a jarmarky, s výzvou pro prodejce, kteří by se chtěli...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 2 hodiny
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 5 hodin
Heřmanův Městec – Sedmým rokem se konají vánoční trhy v heřmanoměstecké sokolovně /Jiráskova 533/. Na neděli 26. listopadu jsou připraveny...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 11 hodin
Chrudim – Vánoční výzdoba města Chrudim už začala a vánoční strom ze Sobětuch už brzy doplní i první stánek s punčem a svařákem, jak potvrdil...Celý článek »