Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – Podle vrchního strážníka Lukáše Dvořáka se situace týkající se zejména bezdomovců žebrajících u supermarketu v Poděbradově ulici...Celý článek »
vydáno před 7 let 35 týdnů
Chrudim - Neděle 24. července nebyla pro strážníky městské policie dnem, kdy by si mohli dát nohy na stůl a vychutnávat nicnedělání. I v den, kdy...Celý článek »
vydáno před 11 let 28 týdnů
Chrudim - V pátek před polednem se strážníkům dostala informace, že se v ulici U Vodárny povaluje použitá injekční stříkačka a plastová tuba od léků...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Chrudim - V pátek odpoledne upozornila strážníky kolemjdoucí žena, že u kostela v Komenského ulici se povaluje injekční stříkačka. Strážníci...Celý článek »
vydáno před 11 let 42 týdny
Chrudim - V úterý ve čtyři hodiny odpoledne přijali strážníci anonymní oznámení o nálezu injekční stříkačky ve Fibichově ulici. Hlídka stříkačku...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Pardubice - V dopoledních hodinách přivolal strážníky na dětské hřiště v ulici Arnošta z Pardubic jeden pozorný muž. Všiml si, že na hřišti se...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim - Ve středu po poledni volala strážníkům pracovnice prodejny Billa, že se u nich nalezla v koši odhozená injekční stříkačka. Hlídka stříkačku...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - V pondělí před 17. hodinou přijali strážníci městské policie upozornění od občana, že pod Myší dírou se povaluje pohozená injekční...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek ráno před vyučováním zastavili školáci hlídku strážníků, která byla na obchůzce, s tím, že našli před budovou základní školy v...Celý článek »
vydáno před 12 let 18 týdnů
Chrudim - V pátek v půl desáté dopoledne volal strážníkům obyvatel Čáslavské ulice, který naproti objektu bývalé staré Transporty nalezl na chodníku...Celý článek »