Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 27 týdnů
Pardubice/Sezemice/Lány u Dašic - Pardubičtí profesionální hasiči ale i dobrovolní hasiči z Rábů a Dašic vyráželi v neděli před 15. hodinou...Celý článek »
vydáno před 9 let 42 týdny
Třemošnice - Zdejší policejní oddělení už od března pátralo po nenechavci, který se násilím dobýval do místních chat a bral doslova vše, co mu přišlo...Celý článek »
vydáno před 11 let 19 týdnů
Pardubice - Kriminálce se podařilo objasnit vloupačky do chat Na Ležánkách. Na svědomí je má zlodějská dvojka ve věku 36 a 25 let. Do chat se...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Chrudim - V pondělí po 16. hodině byli strážníci voláni do prodejny Penny Market ve Václavské ulici. Zadrželi tam zloděje, který si chtěl odnést...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Třemošnice - V sobotu 4. února v 7.57 hodin vyjížděly hasičské jednotky ze Seče, Ronova nad Doubravou, Třemošnice a Prachovic k požáru do třemošnické...Celý článek »
vydáno před 1 den 6 hodin
Chrudimsko – Policie zveřejnila video, prostřednictvím kterého doufá, že vypatrá zloděje peněženky. Na zveřejněném videu je vidět hlouček lidí...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 4 dny
Chrudim – Minulou středu pomohl se zadržením podezřelého pachatele v průmyslové zóně speciálně vycvičený pes. Policie dostala oznámení o vloupání ve...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 4 dny
Chrudimsko – Dodávka je na šrot, ale všichni přežili. Další řidič (28), který přehlédl železniční přejezd bez závor a značku přikazující...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 3 dny
Chrudim – U Penny Marketu ve Václavské ulici naproti nemocnici se stala minulý týden dopravní nehoda, u které potřebují dopravní policisté...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 2 dny
Chrudim – V úterý večer vyjely tři jednotky hasičů k požáru na poli v blízkosti sídliště Na Větrníku. Vyšetřovatel hasičů určil pravděpodobnou...Celý článek »