Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Almaty (Kazachstán) – V posledním zápase Elite round Ligy mistrů čekal na chrudimské futsalisty mistr Malty a k uchování nadějí na postup do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Almaty (Kazachstán) – Ve středu po poledni středoevropského času odstartovala v kazachstánském městě Almaty Elite round futsalové Ligy mistrů,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Skopje (Makedonie) – Ve třetím a posledním zápase základní části Ligy mistrů si futsalisté FK Chrudim bezpečně dokráčeli pro potřebné vítězství a po...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek 7. července proběhlo ve švýcarském Nyonu losování předkola a základního kola UEFA Futsal Champions League, což je futsalová...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Lisabon – Chrudimští futsalisté do závěrečného turnaje Ligy mistrů postoupit nedokázali. Proti Sportingu Lisabon českého zástupce srazily dvě slepené...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – V chrudimské sportovní hale se urodilo další vynikající vítězství. Po finském Akaa Futsal dokázali chrudimští futsalisté porazit také...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – Futsalisté Chrudimi znají soupeře pro další fázi Ligy mistrů. Losem bylo určeno, že se opět představí na domácím hřišti, jejich soupeřem...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Nevyzpytatelné jedno utkání, které rozhodne o konci v pohárové Evropě či dalším postupu. S touto myšlenkou vstupovali chrudimští...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Po roční přestávce se nejprestižnější futsalová soutěž v Evropě vrací na východ Čech! Chrudimští futsalisté se v rámci předkola...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 dny
Heřmanův Městec – Domácí se dál snažili utkání zdramatizovat, mohli ale i inkasovat, po rychlém protiútoku nastřelil André tyč. Ve 35. minutě vyšla...Celý článek »