Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Včera dopoledne se konalo slavnostního otevření nových kancelářských prostor pro pracovníky pečovatelské služby a osobní asistence....Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 3 dny
Chrudim – Policie České republiky pátrala po pohřešované ženě, která je úspěšnou chrudimskou kadeřnicí a vizážistkou. Podle některých...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 9 hodin
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Pardubice – Do doby dokončení výstavby terminálu B vedle hlavního nádraží bude autobusové nádraží sloužit svému účelu. Po té ustoupí výstavbě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudimsko – Kvůli dostavbě obchvatu jsou na více místech rozbité silnice. Správa a údržba silnic Pardubického kraje (SÚS) už teď monitoruje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Uplynula další zima, ale záhada v Malecké pokračuje. V tuto chvíli odbor investic podle odpovědi místostarosty Aleše Nunváře (Piráti)...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Pardubice – Po akci z minulého týdne, kdy se několik desítek aktivistů sešlo, aby dali najevo, že si nepřejí kácení 160letého jasanu u Podkovy,...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 dny
Luže – Kostel Panny Marie Pomocné s jezuitskou rezidencí ice křesťanů na Chlumku u Luže je jedním ze tří poutních areálů v našem kraji...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek 19. října dopoledne se uskutečnilo již XIII. Setkání starostů a místostarostů Pardubického kraje, které organizuje společnost...Celý článek »