Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Policisté z chrudimské pořádkové jednotky společně s pátračem si ve středu 19. dubna došli pro jedenačtyřicetiletého cizince, na...Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek 13. října museli strážníci řešit agresora, který se posilnil lahvinkou a následně se jal venčit svá psiska v parku Střelnice....Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim - První školní den strážníci již tradičně hlídali přechody u škol a školek, aby snad někdo z malých chodců nedostál újmě. Mimo to ale...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Pardubice - V rámci obvyklé preventivní obchůzky si hlídka všimla muže, který v prostoru před hlavním nádražím popíjel alkohol a to i přes...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Pardubice - Na tísňovou linku 156 s žádostí o pomoc se obrátil jistý cizinec, neboť zjistil, že mu někdo v ranních hodinách naboural jeho...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice - Jak na přehlídkovém mole se promenádoval po třídě Míru zcela nahý 37letý cizinec. Zřejmě mu nedošlo, že jeho výjev budí v pěší zóně...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Pardubice - O velkém štěstí může hovořit 35letý muž cizí státní příslušnosti, kterého kolem půl šesté večer přejet kombajn.Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Pardubice - Operační pracoviště městské policie přijalo prostřednictvím tísňové linky upozornění na opilce, který se povaloval v Teplého ulici....Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim - O tom, že se nevyplácí nespolupracovat s policií a dokonce si na ni „vyskakovat“, když chce předložit průkaz totožnosti, teď už ví i...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - Budovu školy v centru města si po šesté hodině ranní zřejmě s hotelem spletl cizinec, který se do ní začal dobývat napřímo hned...Celý článek »