Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 15 hodin
Chrudimsko/Miřetice – V sobotu 20. července se můžete těšit na zábavnou akci Na Kovárně v Dubové, kde zahraje a zazpívá kapela BARVY Míry Novotného a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Chrudimský Spolek Hurá na výlet! má další ročník Senior festivalu úspěšně za sebou, už se chystá na další a zve i na zajímavé akce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – Ve městě se v březnu po delším pilotním provozu oficiálně otevře první mezigenerační komunitní centrum „Hurá Music proStory“ s kulturními...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 5 dnů
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – Říká se, kdo šetří, má za tři. Stačilo tedy v případě spolku Hurá na Výlet! podle města včas otočit kolečkem a natáčet pořady pro seniory...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – Letní kino ožívá prvním jarním koncertem, který pořádá pro veřejnost spolek Hurá na výlet ve spolupráci se spolkem MaChr, a další budou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Spolek Hurá na výlet spustil dnes v osm hodin ráno své historicky první internetové vysílání pro seniory, tedy roku 2021. Pořady provázejí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Pardubický kraj/Orlickoústecko – Zatímco na chrudimské „SCHELLCE“ by se mohli podělit se čtenáři o historky, jaké to je, když „zákazníkům...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim – Není sporu, kdo patří mezi skupinu, kterou nákaza coronavirem nejvíce ohrožuje na životě. Jde o seniory. Právě lidé dříve narození navíc...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Krizová situace, omezování základních lidských práv na svobodu pohybu, svobodu shromažďování a nedotknutelnost obydlí většinu obyvatel...Celý článek »