Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 16 týdnů
Přelouč - Stačilo málo a malá čivava už nemusela být mezi živými pejsky. Dírou v plotě se k ní dostal nečekaný vetřelec v podobě...Celý článek »
vydáno před 10 let 29 týdnů
Chrudim - Oslavy 75. výročí chrudimského letiště zastínil mrak, který se objevil na jinak poklidném víkendovém nebi. Neznámý nenechavec totiž v ...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Prachovice - Ve večerních hodinách sem vyjížděla policejní hlídka z heřmanoměsteckého oddělení k avízovanému opilci, který si šel v ...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek v podvečer byli strážníci voláni do prodejny Kaufland. Ostraha tam zadržela zloděje z Prosetína. Ten si chtěl nepozorovaně...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Pardubice - Pracovník ostrahy obchodního domu Kaufland v ulici S. K. Neumanna oznámil večer strážníkům, že před vchodem se už přes hodinu...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Pardubice - Rotvajler  se chtěl v ulici K Zámečku pustit do nerovného boje s malým psíkem, kterého doprovázela jeho majitelka, tlačící před...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Pardubice - Na základě stížnosti zasahovali strážníci na nábřeží Závodu míru. Chovatel zde nechal volně pobíhat svého rotvajlera. Krátce po poledni...Celý článek »