Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 týdnů 5 dnů
Chrudim – V Divadle Karla Pippicha v Chrudimi se v neděli 28. ledna ve 14.30 a v 17 hodin představí malí i velcí tanečníci a tanečnice z Taneční...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – V Medlešicích se snaží v rámci svých možností, a tak si nechali vytvořit u specialisty nový heraldický znak. Když ale přijede do této dnes...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Básník Jiří Rybišár, pocházející z Proseče a tvořící nejvíce v Chrudimi a na Hořelči, napsal na jaře 2022 během 14 dnů jako reakci na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – Farní charita Chrudim vykonává služby, kterými pomáhá ostatním. Teď založila sbírku na podporu své vlastní činnosti. Zdravotní sestry...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Všichni procházíme vyčerpávajícím obdobím, ale zdravotníci často na pokraji duševních i fyzických sil. Proto jsme se rozhodli uspořádat sbírku...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim – Hashtag #weareoneteam, který provází chrudimský tým, nabírá v posledním období vzhledem k pandemii koronaviru zcela nový rozměr. A fanoušci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Čtvrtý charitativní vánoční hokejový turnaj byl rozehrán na zimním stadionu v Chrudimi 16. prosince 2019 v 18.45 hodin....Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim - „Evropský týden mobility“ je opět tu. Kromě propagace zaručeně ekologického, zdraví prospěšného a k ostatním účastníkům silničního provozu...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Chrudim/Hodonín - Vlna solidarity se vzedmula poté, co byla veřejnost infomována o neštěstí, které potkalo rodinu bydlící v bývalé hájence v Hodoníně...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Divadelnictví, spolek ochotníků a vůbec provozování činohry má ve městě dlouhou tradici. Její součástí je i vybavení prvního divadla v...Celý článek »