Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 týdnů 1 den
Chrudim – Už nejen stromy podél zdi na hřbitově U Kříže nebo v parku Střelnice, kde hnízdili ve velkém dříve, ale aktuálně hlavně v Městském parku se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Město nad Chrudimkou není spojeno jen s loutkami, zázračným obrazem a náměstím, z nějž se vyjíždí po silnici opatřené schody. Patří k němu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Město je známé svou velkou populací havranů. Někteří místní obyvatelé však těmto opeřencům nemohou přijít na jméno, protože jim svým...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Chrudim - Jedno pozitivum se po rekonstrukci lokality pod nádražím přeci jen objevilo. V ulici Přemysla Otakara město sice nezakrylo stání pro...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Diskuse nad letkami havranů a kavek rabujících koše nejen v centru města se dostala i na tiskovou konferenci, kterou v úterý...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Chrudim - Inspiraci v článku Chrudimských novin, který se zabýval nepořádkem na Resselově náměstí kolem odpadkových košů, hledal prý podle dobře...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Resselovo náměstí netrpí pouze nájezdy společensky unavené omladiny, která nezřídka demoluje odpadkové koše a neváhá se i vykoupat v ...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Ve městě se začalo se shazováním havraních hnízd. Kolonie těchto ptáků se totiž značně rozmnožily a začaly expandovat do města, zejména do...Celý článek »