Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Velký zápas bez fanfár. Tým MFK Chrudim hostí na svém stadionu nedalekého konkurenta, v rámci východočeského derby dojde na měření sil s...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim - Před fantastickou atmosférou dokázali chrudimští fotbalisté zaskočit vedoucí tým druhé ligy z Hradce Králové a i přesto, že téměř celý...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim - Všichni do pozoru! Blíží se druhé východočeské derby letošní sezony, v rámci kterého dorazí na Městský stadion za Vodojemem tým FC...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 3 dny
Praha - Sparta ve 4. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY zvítězila na domácím hřišti nad Chrudimí 2:0. V prvním poločase měly šance oba týmy, ale...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 4 dny
Vlašim – Chrudim zapsala druhý bod do tabulky FORTUNA národní ligy proti Vlašimi! Středočechy poslal do vedení ve 13. minutě John Solomon, čtvrt...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 4 dny
Chrudim – Úvodní zápas nového ročníku FORTUNA národní ligy za sebou mají fotbalisté Chrudimi, kteří doma remizovali s ambiciózní Líšní. V zajímavém...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 2 dny
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi ve 28. kole FORTUNA národní ligy zvítězili nad Varnsdorfem 3:2. Skóre utkání otevřel dvěma góly Hašek, ale snížil po...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 4 dny
Chrudim – Jedenáctou remízu v letošní sezoně zapsala Chrudim v souboji 24. kola FORTUNA národní ligy proti Třinci. V souboji poslal domácí do vedení...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 15 hodin
Karviná – Sedmizápasová šňůra bez porážky je u konce, nad síly Chrudimi byla Karviná. Favorit to však neměl s východočeským celkem vůbec jednoduché,...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Brno – Fotbalisté Chrudimi remizovali v utkání 21. kola FORTUNA národní ligy 1:1 s Líšní. Domácí od 28. minuty díky gólové dělovce Milana Lutonského...Celý článek »