Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 34 týdny 6 dnů
Předhradí - V sobotu 26. srpna se od 17. 30 do 22 hodin koná Rychmburská noc. Celý večer probíhá v prvorepublikovém duchu. Nasvícený celý...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Předhradí – Velikonoce na hradě Rychmburku se konají již 1. dubna od 14 hodin, a to uvnitř hradu v druhém nadzemním podlaží. Kromě prodejních...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Je to již více než rok, co nám vláda začala bránit v normálním životu pod záminkou ochrany těch, které by mohl na životě ohrozit...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 dnů
Chrudimsko/Předhradí – Od padesátých let až do ledna 2021 sloužil hrad Rychmburk k sociálním účelům jako domov pro seniory a poslední roky jako...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Předhradí – Rychmburské rezonance, hudební festival inspirovaný atmosférou hradu Rychmburk, jeho předhradím a obyvatelstvem, dospěl k dalšímu ročníku...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Prázdniny jsou konečně tu! Ale, jak říká novinář Jindřich Šídlo, utečou tak rychle, že se ani nenadějeme. V této chvíli však pro děti platí...Celý článek »
vydáno před 6 let 32 týdny
Předhradí u Skutče – Tradiční hradní slavnosti se pořádají v neděli 17. září od 13. 30 hodin na Hradě Rychmburk. Vstupné je dobrovolné a slouží...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Předhradí - Duševní nemoc si nevybírá, může potkat každého z nás. O tom, že se dá zvládat a že není třeba se léčených nemocných bát, jsou i...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Hlinsko - Víc než dva tisíce občanů města se už podepsalo pod petici, která odmítá možný přesun některých duševně nemocných lidí z Domova na hradě...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Rychmburk - Domov na hradě Rychmburk srdečně zve na prodejní vánoční výstavu výrobků klientů, která bude zahájena v neděli 23. listopadu ve 14 hodin...Celý článek »