Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Ve středu před desátou večer si značně alkoholem posilněná žena (25) na Masarykově náměstí všimla u otevřeného auta klíčků v zapalování a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Pokud jste byli v pondělí odpoledne nakupovat do Penny Marketu v ulici Obce Ležáků, možná jste si všimli slovní potyčky na tamním...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Že si Chrudimáci musí často dávat pozor na to, aby se jim v nestřeženém okamžiku někam nezapíchla stříkačka, už je běžná věc, nad kterou se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Zábava pro skupinku lidí z Pardubic po volbách neskončila selankou. Zda ženu vytočily výsledky voleb, nebo opilé řeči, není známo, za...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Zdejší ubytovna „U Krkavce“ je pověstná hned z několika důvodů. Suverénně se třeba jedná o jednu z nejlevnějších nocleháren na území města...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim – Někteří lidé zcela a beze zbytku vystihují dávnou hlášku strážmistra z filmů o Švejkovi, jež se týká alkoholu. Moc toho nesnesou a přesto...Celý článek »
vydáno před 7 let 35 týdnů
Chrudim - Středa sedmého září byla pro strážníky dnem, kdy nevěděli, kam skočit. Zapomenuté peníze v bankomatu, mrtvola v Revoluční ulici a nakonec...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Chrudim - Pondělí, čtvrtek, neděle, opít se do němoty dokáží místní známé „firmy“ prakticky každý den. Hodnota alkoholu, která by jiného přivedla...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Sobotní služba městské policie byla bohatá na zážitky. Tím nejintenzivnějším se stalo bezpochyby krocení hosta restaurace v Čáslavské ulici...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - V pondělí 25. dubna měli strážníci městské policie opravdu napilno. Opět se museli potýkat s řádícím bezdomovcem, řešili napadení trojice...Celý článek »