Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Zahájení výstavy Šárky Radové provázela příjemně uvolněná atmosféra. Sochařka se během své dráhy propracovala postupně až k...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 dny
ČR – Už žádné dlouhé fronty u přepážek úřadů. Bankovní identitu využívá stále vyšší počet lidí a šetří tím svůj čas. Tuto možnost má až 6 ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Tu a tam se někde ve křoví už teď objeví nějaké to „sdílené kolo“. Důkazem toho je i aktuální seznam nálezů a ztrát, kde ztracená nebo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
V českých městech se problémy s dopravou stále nedaří řešit. Soužití chodců, cyklistů a řidičů zůstává silně problematické. Jízda na kole je...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Zatímco Praha pod vedením pirátského primátora dělá vše, co jen cyklistům na očích uvidí, druhé největší město Pardubického kraje v této...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Až se jednou napijeme z plastových kelímků, za které město hodlá utratit 800 tisíc, jejich barva bude až druhotným problémem, v tom lepším případě....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Počet prokazatelně nakažených coronavirem stoupá. Přibývá také těch, kdo buď z vlastní vůle, nebo z vůle autority podstupují testy, aby...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Pro někoho možná nezvyklý, pro jiného příjemný návrh řešili na svém posledním jednání členové komise pro životní prostředí. Diskuse se zde...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Aktuálně.cz – Tisíce vědců nejen z Evropy v petici kritizují způsoby průmyslového zemědělství či systém zemědělských dotací. Jejich varování před...Celý článek »