Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudimsko – Kvůli dostavbě obchvatu jsou na více místech rozbité silnice. Správa a údržba silnic Pardubického kraje (SÚS) už teď monitoruje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Řestoky – Dříve by se sem dalo vjet vysokou rychlostí přes hluboké výmoly snad jedině tryskáčem. Od té doby, co se ale opravila silnice přes Tři...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Už jen měsíc a půl a měla by začít půlroční oprava silnice a s ní spojená uzavírka. Opravovat se bude tříkilometrový úsek silnice, průtah z...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Není žádným tajemstvím, že nejen v době dopravních špiček si řidiči rádi krátí cestu po takzvaném „malém obchvatu“. Jedná se o silnici,...Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Chrudim - Záhada zrušeného sjezdu ze silničního obchvatu města u Medlešic má pravděpodobně řešení. Ředitel pardubické pobočky Ředitelství...Celý článek »
vydáno před 10 let 29 týdnů
Chrudim - Mimoúrovňová křižovatka, která měla na budovaném obchvatu města vzniknout poblíž Medlešic, se z plánovaných staveb přesunula do staveb...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 1 den
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 5 hodin
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »