Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Domy, které leží naproti vchodu do Divadla Karla Pippicha, zná každý Chrudimák pod názvem „Spořitelní“. Jde o ukázku architektury třicátých...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Úpravy, jichž se před lety dočkala část bývalého mlýnského náhonu v centru města, jsou u veřejnosti velmi oblíbené. Vracejí sice do města...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Poté, co došlo v minulém roce k odbahnění mlýnského náhonu, jenž lemuje Soukenickou ulici, přišla na řadu otázka, co se samotným mlýnem....Celý článek »
vydáno před 10 let 28 týdnů
Proseč - Půl hodiny zbývalo do půlnoci, když strážníci Městské policie Skuteč vyrazili zkontrolovat místní rozhlednu Terezku. Měli štěstí,...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Chrudim - Dnes těsně před pátou hodinou ráno se u Herna baru Starý Mlýn v ulici Čs. partyzánů strhla rvačka. Na místě se sjela hlídka policie a...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Chrudim - Od včerejšího rána se zdejší kriminálka zabývá vloupáním do prodejny smíšeného zboží v ulici Čs. partyzánů. Zloděj se do ní dostal v...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Chrudim - Zdejší policie se zabývá případem 35letého muže, který v ulicích Čs. partyzánů a Čáslavská kradl rošty na čištění bot. Celkem jich má na...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Chrudim - V pátek před 19. hodinou si strážníkům stěžoval řidič auta projíždějící ulicí Čs. partyzánů na skupinku mladíků, která ho oslňovala...Celý článek »
vydáno před 11 let 30 týdnů
Chrudim - Až napodruhé se v pondělí podařilo strážníkům nalézt zraněnou kočku, která se měla podle svědků pohybovat v ulici Čs. Partyzánů....Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Chrudim - V sobotu před pátou hodinou ranní přijali strážníci oznámení o rvačce v jedné restauraci v ulici Čs. partyzánů. Hlídka,...Celý článek »