Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 20 týdnů 6 dnů
Chrast – V sobotu 2. prosince v 16 hodin se na zámku v Chrasti objeví nejen Mikuláš v doprovodu andělů, ale také Lucifer se...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 1 den
Chrudimsko – V Chrasti se otevírá výstava věnovaná architektovi italského původu Janu Blažeji Santinimu Aichelovi, který je proslulý zajímavým ...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Páteční nehody v Pardubickém kraji si vyžádaly ošetření u jednoho zraněného člověka. Auto se dostalo mimo vozovku a skončilo na střeše....Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudimsko – Před osmou hodinou ranní došlo mezi obcí Přibylov u Skutče a Podlažicemi k vážné dopravní nehodě, při které museli zraněnou ženu z...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Podlažice – Koncertem Hradišťanu Jiřího Pavlici začíná dnes večer v Chrasti, na klášteřišti u kostela sv. Markéty v Podlažicích, připomínka...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrast-Chacholice/Horka – Dobrodružství na obou stranách silnice vedoucí z Podlažic na Skuteč už zažívají řidiči od 19. května. Tento týden se navíc...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudimsko – Žena, která si úterní cestu z práce krátila přes Zaječice, může mluvit o zázraku, že je naživu, a na 13. duben asi nikdy nezapomene....Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Pardubický kraj – Hasiči řeší od úterního večera i dnes celý den škody způsobené vydatným deštěm. Vyjížděli ale i k požárům. Jenom v souvislosti s...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrast – Po úspěšném prvním ročníku přichází v sobotu 12. září v 10 hodin další Slavnost jablek a medu. Na zámeckém nádvoří ochutnáte...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Vnitřní klid a čistá duše, to je první charakteristika, která mi vytane na mysl po setkání s tímto člověkem. Náš rozhovor probíhal živě, zatímco...Celý článek »