Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudim – Proč pískovcové kvádry znenadání změnily svoji barvu, už řeší odbor investic. Na opravené opěrné zdi se objevilo v posledních...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Říká se do třetice všeho dobrého, neplatí to ale pro opravu opěrné zdi v ulici Široké schody. Kdo by to byl čekal, že ještě před vypršením...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 hodina
Chrudim – Péče o památky a udržování historického jádra Chrudimi spočívá především v citlivosti k detailu. Jak vlastně dopadla oprava zdi nad...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Až budete vzhlížet k nákladnému plotu u zdi nad Širokými schody, mějte na paměti, že za jeho výslednou podobu utratil nemalé peníze...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Opravená zeď nad Širokými schody zatím stále vypadá pro někoho lépe potmě než ve dne. Celkový dojem totiž trochu narušuje šedivý tón stroze...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Oprava zdi nad Širokými schody nebere konce. Další dodatek k původní smlouvě, znamenající navýšení ceny, oznámil místostarosta...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Chrudim – Po včerejším článku o tom, že bortící se zeď nad Širokými schody se bude opravovat až do 10. prosince 2021, podal dnes doplňující informace...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – O havarijním stavu zdi, která navazuje v horní části na Široké schody, nemůže být sporu. Před rokem nechalo město provést sondáž, aby bylo...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – O plánované opravě opěrné zdi, která lemuje vrchní část Širokých schodů, Chrudimské noviny již informace přinesly. Samotná zeď patří městu...Celý článek »
vydáno před 6 let 12 týdnů
Chrudim- V loňském roce nechala radnice opravit opěrnou zeď u koryta řeky Chrudimsky v Široké ulici. Cihly se tu postupně hroutily do řeky a hrozilo...Celý článek »