Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 15 týdnů 3 dny
Chrudim – Novoroční ohňostroj patřil sice k těm z nejpovedenějších, už rok se ale vedou v úzkých kruzích debaty, které nikam nevedou. Jestli by...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 12 hodin
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) informoval, že hrozilo zrušení novoročního ohňostoje v Klášterních zahradách v návaznosti na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Odpal novoročního ohňostroje proběhne v Klášterních zahradách 1. ledna 2023 od 17 hodin. Připravuje ho i tentokrát firma z Poličky,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – V neděli 14. srpna ve 20 hodin bude uvedena v Muzeu barokních soch v Chrudimi LA SACRA LANCIA • Antonio Draghi (1635–1700)....Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Letní barokní scéna bude probíhat od 13. do 15. srpna. Nádherné barokní kostýmy, nevšední vystoupení, barokní hudba, ohňostroj a procházky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – Město zveřejnilo 30. prosince strohou zprávu, že letos ohňostroj nebude. V ostatních městech je tomu podobně. Po dotazu Chrudimských novin...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim - Tradiční Letní barokní scéna bude probíhat od 15. do 17. srpna. Velkolepý zahajovací barokní ohňostroj s hudebním doprovodem se koná...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Novoroční ohňostroj v Klášterních zahradách se stal již tradicí. Podobnou tradicí jsou však také každoroční výtky k světlicím a především...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Konec roku je tu. Jaký byl? Pro někoho skvělým, jelikož mu přinesl jen samé dobré věci, pro jiného špatným, protože špatného bylo více, než...Celý článek »
vydáno před 6 let 16 týdnů
Chrudim – Konec roku klepe na dveře, je tedy třeba řádně se připravit na vstup do toho nového. Silvestr bývá poslední tečkou za vánočním nicneděláním...Celý článek »