Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 6 dnů
Kutná Hora – Ve čtvrtek 24. srpna ve 20 hodin se koná noční prohlídka Chrámu Svaté Barbory. Zakončete letošní prázdninové putování pod klenbou tohoto...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 10 hodin
Kutná Hora – Každou středu až do 30. srpna se od 21.30 hodin koná noční prohlídka stříbrného dolu ČMS – Hrádek, Barborská 28. Vypravte se do...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Poděbrady/Chrudim - Basketbalisté Chrudimi o posledním víkendu dokonale zvládli dvě náročná utkání, díky vítězství nad Poděbrady a Kutnou Horou se...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Kutná Hora - Junioři chrudimského hokejového klubu o vánočních svátcích také nezaháleli a vydali se na turnaj do Kutné Hory. Zde statečně bojovali...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Chrudim - Druhý přípravný duel mají za sebou chrudimští florbalisté. V tom prvním udolali Skuteč, nyní dostali výrazně těžšího soupeře a narazili, i...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Kutná Hora - Známé historické město v současné době hostí unikátní výstavu - Europa Jagellonica. V ní se, po desetileté přípravě, podařilo shromáždit...Celý článek »
vydáno před 11 let 49 týdnů
Praha/Chrudim – Každým rokem uděluje Sdružení historických měst a sídel Čech, Moravy a Slezska svou vrcholnou cenu – Historické město roku. Letos se...Celý článek »
vydáno před 11 let 49 týdnů
Chrudim - V úterý 17. dubna se zástupci Chrudimě ve Španělském sále Pražského hradu dozvědí, jestli naše město bodovalo a stalo se nositelem tohoto...Celý článek »